content_copy Aansluitschema's Adapter op een tc420 lichtcomputer of led balken rechtstreeks op een adapter. - Aquarium led verlichting van uiterst goede kwaliteit. De aquariumverlichting voor uw aquarium. Super aquarium verlichting.

Terug

Nu ook ledbalken van 2 meter verkrijgbaar. Led balken met een lengte boven de 170 cm kunnen vanwege de zeer hoge verzendkosten alleen nog maar opgehaald worden in Rijen.

  • Sterk in led verlichting in iedere gewenste maat.
  • Koopt u bij ons een set, dan wordt alles al voor u aangesloten. (super service)
  • Alle led balken boven de 170 cm kunnen alleen nog maar In Rijen opgehaald worden. Dit vanwege de zeer hoge verzendkosten

Aansluitschema's Adapter op een tc420 lichtcomputer of led balken rechtstreeks op een adapter.

Algemene informatie:

Als u bij ons een set koopt dan is alles al overeenkomstig de onderstaande schema's voor u aangesloten.

Buy at john helpt met het programmeren van de lichtcomputer. U kunt van ons diverse schema's gemaild krijgen zodat u deze overeenkomstig uw wensen kunt aanpassen.

Aansluitschema adapter op tc420

Aansluitschema 20A adapter op een TC420. De rode en zwarte draad zijn 2,5 mm dik. Dit is nodig omdat een te dunne draad verbrand als er te veel led balken op worden aan gesloten. Onze verlengsnoer draden hebben 2 verschillende markeringen. NL een blanco draad zonder markering en een draad met een rode of witte markering. De blanco draden worden op de verschillende kanalen aangesloten. (CH1 t/m CH5) De wit of rood gemarkeerde draden komen op de V+. Als je dus 5 led balken aansluit dan moeten zij allen op de V+. 

 

Aansluitschema als u led balken rechtstreeks op een adapter wilt aansluiten. Onze verlengsnoer draden hebben 2 verschillende markeringen. NL een blanco draad zonder markering en een draad met een rode of witte markering. De draad met de rode of witte markering moet op de V+ aangesloten worden. De blanco draad op de com. Als u meerdere led balken wilt aansluiten dan kunt U ook de tweede V+ en Com gebruiken. Bij en 20A heeft u zelfs 3 x V+ en 3 x een com. Hier kunnen 3 led balken afzonderlijk worden aan gesloten. Bij 4 led balken mogen er ook 2 led balken op 1 V+ en op 1 Com.

 

Aansluitschema voor een adapter en een tc420 met gebruik van een RGB led balk.

Dit aansluitschema laat een aansluiting zien van 1 RGB led balk en 2 gewone led balken. De witte draad van de RGB led balk en de 2 wit of rood gemarkeerde verlengsnoeren van de gewone led balken moeten op de V+ worden aangesloten. De rode van de RGB led balk komt op CH1, de blauwe op CH2, de groene op CH3. De blanco draden van het verlengsnoeren van de gewone led balken komen op CH4 en CH5. U moet dan wel een schema maken wat hiervoor geschikt is. Buy at john kan u hiermee helpen.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Buy at John 8,9 / 10 - 87 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »