content_copy Algemene informatie over onze led balken. - Aquarium led verlichting van uiterst goede kwaliteit. De aquariumverlichting voor uw aquarium. Super aquarium verlichting.

Terug

Nu ook ledbalken van 2 meter verkrijgbaar. Led balken met een lengte boven de 170 cm kunnen vanwege de zeer hoge verzendkosten alleen nog maar opgehaald worden in Rijen.

  • Sterk in led verlichting in iedere gewenste maat.
  • Koopt u bij ons een set, dan wordt alles al voor u aangesloten. (super service)
  • Alle led balken boven de 170 cm kunnen alleen nog maar In Rijen opgehaald worden. Dit vanwege de zeer hoge verzendkosten

Algemene informatie over onze led balken.

Materiaal:

Onze 12 volt ledbalken bestaan uit een aluminium frame met daarin geplaatst een ledstrip (kan zowel een enkele alsmede een dubbele ledstrip zijn). De ledstrip in het frame is voorzien van een waterdichte siliconenlaag.

Benodigdheden om een ledbalk te laten branden:

Om de ledbalk te kunnen laten branden heeft u een 12 volt adapter nodig. Deze vind u in onze categorie "toebehoren" Om uw ledbalk waterdicht te kunnen aansluiten op uw 12 volt adapter kunt u het beste een waterdicht verlengsnoer aanschaffen. Deze verlengsnoeren zijn verkrijgbaar in de lengtes 1 en 2 meter afhankelijk van de lengte die u moet overbruggen.

Kleuren:

De ledbalken zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Warmwit 3.000k (rustige verlichting voor bv een discus aquarium.)
Koudwit   7.000k  (vaak gebruikt in combinatie met warmwit om de plantengroei te bevorderen)
Lichtpaars 10.000k (vaak gebruikt in Cichlide aquaria zonder planten. Vissen kleuren hierdoor wat feller.) 
Combi ledbalk 3.000k x 7.000k  (perfect geschikt voor een plantenaquarium alleen verkrijgbaar in dubbele ledbalken) 
Combi ledbalk 7.000k x 10.000k (de perfecte en meestverkochte verlichting voor cichlide aquaria zonder planten. Alleen verkrijgbaar in dubbele ledbalken.) 
Rood (als bijverlichting voor je plantengroei. Niet te gebruiken als hoofdverlichting) 
Blauw (te gebruiken als nachtverlichting. Niet te gebruiken als hoofdverlichting)         
RGB (deze ledbalken worden gebruikt in combinatie met een lichtcomputer om zonsopgang in rood en zonsondergang in blauw te simuleren. Niet te gebruiken als hoofdverlichting)

Lengte van de ledbalken.

In principe is iedere lengte te maken tussen 30 en 200 cm. Dit geldt alleen voor de dubbele ledbalken. De lengtes tussen de 150 en 200 cm zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in de combi kleuren 3.000k x 7.000k en 7.000k x 10.000k. De enkele ledbalken zijn alleen verkrijgbaar in de lengtes tussen 30 en 100 cm. Een uitzondering hierop is de enkele RGB ledbalk. Deze is verkrijgbaar in de lengtes tussen 30 en 150 cm.

Zoetwatersets:

Als u een set koopt dan bent u er van verzekerd dat alles perfect bij elkaar past. Bovendien is alles al voor uw aangesloten. Ook de lichtcomputer wordt overeenkomstig uw verzoek geprogrammeerd. Een set is gemiddeld 10% goedkoper dan wanneer u alles los zou aanschaffen.

Vragen:

U kunt mij bereiken op werkdagen tussen 18:00 en 22:00 en in de weekenden tussen 09:00 en 18:00 uur. U mag ook een email sturen naar [email protected] U krijgt binnen 24 uur antwoord.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Buy at John 8,9 / 10 - 87 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »