content_copy Koop een zuurstofsteentje zorgt voor een gezonder aquarium | Buy at John - Buyatjohn inzake aquariumverlichtingkopen.nl

Terug

  • Sterk in led verlichting in iedere gewenste maat.
  • Koopt u bij ons een set, dan wordt alles al voor u aangesloten. (super service)
  • Alle led balken boven de 170 cm kunnen alleen nog maar In Rijen opgehaald worden. Dit vanwege de zeer hoge verzendkosten

Een zuurstofsteentje in uw aquarium

Aansluitservice
Offerte op maat
Voordelig geprijsd

Door een zuurstofsteentje aan uw aquarium toe te voegen, zorgt u voor een gezonder aquarium. Vissen hebben zuurstof nodig en halen dit direct uit het water. In stromend water, bijvoorbeeld in een rivier, wordt constant zuurstof toegevoegd. Dit gebeurt niet vanzelf in stilstaand water, zoals in een aquarium. Met een zuurstofsteentje kunt u zelf het zuurstofgehalte in uw aquarium verhogen. Buy at John uit Rijen, nabij Tilburg, heeft alle accessoires voor een optimaal leven in uw aquarium.

Bent u benieuwd geworden naar onze aquarium toebehoren of heeft u nog vragen?

Bekijk ons assortiment

Een zuurstofsteentje draagt bij aan een gezonder leven in uw aquarium

Bent u in het bezit van een aquarium? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de zuurstoftoevoer. Water in een aquarium staat over het algemeen stil en stilstaand water neemt minder zuurstof op uit de lucht. In een aquarium waar geen zuurstof wordt toegevoegd, vinden belangrijke biologische processen niet meer goed plaats. Vanzelfsprekend is dit niet gunstig voor het leven van de planten en dieren in uw aquarium. Met een zuurstofsteentje of een goede luchtpomp kunt u ervoor zorgen dat het zuurstofgehalte in uw aquarium op een goed niveau blijft. Kiest u daarnaast ook nog voor de juiste verlichting in uw aquarium, dan kunt u het leven van uw vissen en planten helemaal optimaliseren.

Bekijk ons aanbod en bestel online uw aquarium toebehoren

Buy at John uit Rijen, in de omgeving van Tilburg, heeft alles wat u nodig heeft voor uw aquarium op het gebied van aquariumverlichting en verschillende toebehoren zoals een zuurstofsteentje. Bekijk ons volledige aanbod en plaats online uw bestelling. Wilt u liever eerst de producten bekijken? Dat kan op afspraak in onze winkel. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 22.00 uur. Bel naar 06-46115893 of stuur een e-mail naar [email protected]. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Buy at John 8,9 / 10 - 87 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »