Disclaimer BuyatJohn inzake www.aquariumverlichtingkopen.nl - Buyatjohn inzake aquariumverlichtingkopen.nl

Terug

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door de aquariumverlichtingkopen.nl gecreëerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door ons gecreëerde site en/of pagina's. 

Wij wijzen hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker. Wij geven geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid wordt uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Buy at John zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Buy at John aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

We hebben geprobeerd met alle, mogelijk rechthebbenden contact te leggen over het gebruiken van materiaal; indien u vindt dat u op de een of andere manier toch benadeeld wordt door een of meer van de publicaties en links, dan verzoeken wij u vriendelijk dit ons zo snel mogelijk (bijvoorbeeld via [email protected] te melden!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Buy at John 8,9 / 10 - 87 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »